Beste klanten, vanaf maandag 11 mei gaat de winkel weer open! Om dat als éénmanszaak in goede en vooral veilige banen te leiden, ga ik enkel op afspraak werken. Dwz dat iedereen op voorhand even belt naar 014/437100. Ik voorzie tussen 10-12h en 16-18h tijd voor het brengen en afhalen van herstellingen en onderhoudsbeurten. Van 12h tot 16h spreek ik af met mensen die interesse hebben in een nieuwe fiets. Op die manier zijn er aan de voordeur geen wachtrijen en kan iedereen met een gerust gemoed en veilig de winkel binnen komen. Aan de ingang staan handsprays en we gaan elke fiets ontsmetten voor- en na een interventie. De toog is voorzien van plexiglas. Als iedereen dan nog de nodige afstand aanhoudt, kunnen we hopelijk op deze manier weer vol goesting aan de slag!

Welkom bij Fietsen Bart

Op deze website krijgt U een goed beeld van waarvoor Fietsen Bart staat: een geselecteerd aanbod van kwaliteitsfietsen van minder voor de hand liggende merken. Steeds meer bekende fietsmerken zijn niet meer bezig met hun fietsen, maar wel met hun aandeelhouders, hun cijfers, hun marketing, commerciële acties, en verplichten fietsenwinkels om hun hele gamma aan te bieden. Omdat ik de vrijheid wil houden om, rekening houdend met uw wensen, samen de ideale fiets uit te zoeken, kies ik voor fabrikanten die continu bezig zijn met hun fietsen en niet enkel met hun omzet. Die niet inspelen op ‘trends’ of ‘hypes’, maar die vanuit hun eigen visie fietsen ontwikkelen. Alleen zo kan ik zonder andere (commerciële) belangen een fiets voor U  kiezen die voldoet aan uw verwachtingen. Van verschillende merken treft U enkel die fietsen aan waar ik 100% achter sta.

Veel aandacht voor de betere (stads)fiets, evenals een selectie trekkingfietsen van topkwaliteit.  Om kindjes en/of spullen te vervoeren zijn er transport- en bakfietsen.  De kinderen kunnen op een loopfietsje of een degelijke kinderfiets.  En met een mooi aanbod retrofietsen verschijnt U stijlvol in het straatbeeld. Elektrische fietsen maken het aanbod compleet.  En al deze fietsen worden in de eigen werkplaats onderhouden.

U bent van harte welkom in mijn ruime winkel, gelegen recht tegenover de Watertoren van Turnhout.

Graag tot dan!

Bart


Grotere kaart weergeven