E-bikes

Voor een steeds grotere groep mensen is fietsen met elektrische ondersteuning een  fantastische oplossing. Het doet meer mensen fietsen, verder fietsen en dat met minder inspanning en meer ontspanning. Deze fietsen zijn complexer dan een klassieke fiets.

Al vanaf de eerste dag, verkoopt Fietsen Bart ENKEL middenmotorfietsen (heel wat jaren geleden niet evident, nu dé norm…) De elektrische fietsen van Kalkhoff maken gebruik van de meest betrouwbare en natuurlijke aandrijving: de middenmotor op de trapas met de geïntegreerde batterij.  Niet storingsgevoelig, geen kwetsbare kabels, een laag zwaartepunt, een ruime actieradius, … garanties om jarenlang zorgeloos te genieten.Bovendien heeft Kalkhoff ook elektrische fietsen voor mensen die in de lengte en/of in de breedte een maatje meer hebben! Een mooi alternatief wordt aangeboden bij Koga. Hun middenmotorfietsen combineren betrouwbare techniek met een laag gewicht en een TOP-afwerking. En ze rijden dan nog eens super!

Nog even dit: jaren ervaring hebben mij ervan overtuigd dat Bosch momenteel een erg betrouwbare technologie aanbiedt. Als die technologie dan in een correcte fiets wordt gebouwd, eindig je meestal met een zorgeloze en betrouwbare e-bike. Voor- of achterwiel aangedreven e-bikes worden niet in het gamma van Fietsen Bart opgenomen, met uitzondering van het Neodrives systeem dat Idworx gebruikt: dat is dan ook meteen het aller-allerbeste geheel (een top-fiets met een top-aandrijving)

Klik hier om terug te keren naar de startpagina.