Nu in de winkel: nieuwe fietshelmen met MIPS beschermingZe hadden in maart moeten binnen komen, dus met een 'beetje' vertraging zijn er eindelijk weer een heel nest helmen gearriveerd. De nieuwe Nutcase prints zijn erg vrolijk, origineel en stijlvol. Bovendien is uw hoofd nu nog beter beschermd omdat de nieuwe modellen allemaal met MIPS zijn uitgerust. 

MIPS staat voor 'Multi-directional Impact Protection System'. Het komt er op neer dat de helm een betere bescherming biedt bij klappen op het hoofd vanuit verschillende hoeken waardoor hersenschade door een valpartij nog beter wordt voorkomen. Dit omdat de fietshelm is uitgerust met een wrijvingsarme laag die tussen de harde buitenschaal en de zachte voering wordt geplaatst.Ook nood aan zo'n vrolijke helm die uw hoofd beschermt tijdens het fietsen?

Fietsen Bart in Turnhout helpt u graag bij uw zoektocht naar de geschikte fiets en uitrusting. Ook voor herstellingen en onderhoud kan u bij ons terecht.

Contacteer ons

Meest Recente Posts

In de kijker

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

Fietsen Bart biedt een geselecteerd aanbod kwaliteitsfietsen en werkt met veel plezier aan het herstellen en onderhouden van uw voertuig. Met ons rijdt u zorgeloos door heel België op slechts twee wielen.