Over ons

Over ons

Met Fietsen Bart rijdt u zorgeloos door heel België op slechts twee wielen.

Contacteer Ons

Fietsen Bart biedt een geselecteerd aanbod van kwaliteitsfietsen van minder voor de hand liggende merken.

'Ik behoud graag de vrijheid om rekening houdend met uw wensen, samen de ideale fiets uit te zoeken. Daarom kies ik bewust voor fabrikanten die continu bezig met het ontwikkelen van hun eigen visie rond fietsen, en niet enkel met hun omzet en de trends van de maand.'

​​​​​​'​Alleen zo kan Fietsen Bart een fiets voor u kiezen die voldoet aan uw verwachtingen. Van verschillende merken treft u enkel die fietsen aan waar wij 100 % achter staan.' - Eigenaar Bart Porters

Wij hechten veel belang aan de betere (stads)fiets, evenals een selectie trekkingfietsen van topkwaliteit. Om kindjes en/of spullen te vervoeren zijn er transport- en bakfietsen. De kinderen kunnen op een loopfietsje of een degelijke kinderfiets. En met een mooi aanbod retrofietsen en tweedehands fietsen verschijnt u stijlvol in het straatbeeld. Elektrische fietsen maken het aanbod compleet. En al deze fietsen worden in de eigen werkplaats onderhouden.

​​​​​​​Uiteraard werken we samen met de meeste lease-aanbieders om ook voor zakelijke rijders iets moois te kunnen aanbieden.

bekijk ons fietsenaanbod

Niets geeft zoveel voldoening als een fiets die binnenkomt gerammeld weer spik en span te zien vertrekken. Maar toveren kunnen we niet.

​​​​​​​Om de wachttijden zo kort mogelijk te houden, werken we voortaan enkel op afspraak en enkel aan fietsen die we zelf verkocht hebben.

​​​​​​​Wij proberen altijd een aantal leenfietsen ter beschikking te houden. Zo blijft u toch mobiel. Meld het even bij het maken van een afspraak indien u van een leenfiets gebruik wilt maken. Die is trouwens gratis.

Als tijdens werkzaamheden blijkt dat er extra kosten opduiken, wordt u daar als klant altijd op voorhand van verwittigd.

Bij eender welke herstelling worden hoe dan ook de remmen nagekeken en indien nodig hersteld, gewoon omdat dit te belangrijk is. We maken altijd minstens één proefrit en we pompen altijd de bandjes weer op, want dat helpt.
​​​​​​​
U bent van harte welkom in mijn ruime winkel, gelegen recht tegenover de Watertoren van Turnhout.

bezoek onze winkel

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

Fietsen Bart biedt een geselecteerd aanbod kwaliteitsfietsen en werkt met veel plezier aan het herstellen en onderhouden van uw voertuig. Met ons rijdt u zorgeloos door heel België op slechts twee wielen.