Over ons

Over ons

Met Fietsen Bart rijdt u zorgeloos door heel België op slechts twee wielen.

Contacteer Ons

We hebben in de winkel enkel datgene staan waar we zelf 100% achter staan. Dat betekent dat we soms afscheid nemen van een leverancier als die niet meer bij ons past. Alleen zo kunnen we samen een fiets uitzoeken die voldoet aan de verwachtingen en die wij nog jarenlang in vorm kunnen houden.

Er is veel aandacht voor de betere (stads)fiets, maar ook een high-end trekking fiets passeert al eens de revue. Daarnaast hebben we gelukkig veel winkel- en werkplaatsruimte voor allerlei 2-of 3 wieler bakfietsen. Kinderfietsen kunnen niet ontbreken, en off course vertrekken er wekelijks mensen met een nieuwe e-bike uit de winkel. Er is maar 1 merk dat er met kop en schouders bovenuit steekt met hun vouwfietsen, en dat merk koesteren we volop. We houden ons niet bezig met MTB's en racefietsen. Daarvoor moet u bij een specialist gaan.

bekijk ons fietsenaanbod

Niets geeft zoveel voldoening als een fiets die komt aangerammeld, weer spik en span te zien vertrekken. ​​​​​​​Om de wachttijden zo kort mogelijk te houden, werken we voortaan enkel op afspraak en enkel aan fietsen die we zelf verkocht hebben.

​​​​​​​Uiteraard gaan we wel proberen te helpen wanneer de eenzame fietser in nood niet meer verder kan. Van het werken aan grootwarenhuisfietsen worden we oprecht ongelukkig. Doen we dus écht niet.

​​​​​Wij proberen altijd een aantal leenfietsen ter beschikking te houden. Zo blijft u toch mobiel. Meld het even bij het maken van een afspraak indien u van een leenfiets gebruik wilt maken. Die is trouwens gratis.

Als tijdens werkzaamheden blijkt dat er extra kosten opduiken, wordt u daar als klant altijd op voorhand van verwittigd.

Bij eender welke herstelling worden hoe dan ook de remmen nagekeken en indien nodig hersteld, gewoon omdat dit te belangrijk is. We maken altijd minstens één proefrit en we pompen altijd de bandjes weer op, want dat helpt.
​​​​​​​
U bent van harte welkom in mijn ruime winkel, gelegen recht tegenover de Watertoren van Turnhout.

bezoek onze winkel

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

Fietsen Bart biedt een geselecteerd aanbod kwaliteitsfietsen en werkt met veel plezier aan het herstellen en onderhouden van uw voertuig. Met ons rijdt u zorgeloos door heel België op slechts twee wielen.