Reparatie

Reparatie 

​​​​​​​Om de wachttijden zo kort mogelijk te houden, werken we voortaan enkel op afspraak en enkel aan fietsen die we zelf verkocht hebben.

Niets geeft zoveel voldoening als een fiets die binnenkomt gerammeld weer spik en span te zien vertrekken. Echter, toveren kunnen we niet. Kwaliteit kost tijd en dat van ‘haast en spoed’ is niet zomaar verzonnen. Om de wachttijden zo kort mogelijk te houden, werken we voortaan enkel nog op afspraak en enkel aan fietsen die we zelf verkocht hebben.

Wij proberen altijd een aantal leenfietsen ter beschikking te houden. Zo blijft u toch mobiel. Meld het even bij het maken van een afspraak indien u van een leenfiets gebruik wilt maken. Die is trouwens gratis.

Als tijdens werkzaamheden blijkt dat er extra kosten opduiken, wordt u daar als klant altijd op voorhand van verwittigd. Bij eender welke herstelling worden hoe dan ook de remmen nagekeken en indien nodig hersteld, gewoon omdat dit te belangrijk is. We maken altijd minstens 1 proefrit en we pompen altijd de bandjes weer op, want dat helpt! 
*Op zaterdag kunnen wij geen herstellingen uitvoeren.

Dries Leysen

Vriendelijke service, uitgebreide info, ruime keuze. Gewone fiets of bakfiets, zelf trappen of elektrisch, hier vind je het allemaal. Gewoonweg geweldig!

Jos Mateusen

Uitstekende en uitgebreide informatie over de fietsen, zeer klantvriendelijk, ruime openingstijden, verzorgde winkel en werkplaats. Een duidelijke meerwaarde onder de fietshandelaars!

Enver Vrcic

Een mooi assortiment van de fietsen. Vriendelijke prijzen tegenover de kwaliteit. Heel goede service en een zeer snelle behandeling.

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

Fietsen Bart biedt een geselecteerd aanbod kwaliteitsfietsen en werkt met veel plezier aan het herstellen en onderhouden van uw voertuig. Met ons rijdt u zorgeloos door heel België op slechts twee wielen.