Bakfietsen

Bakfietsen

Rijplezier met het hele gezin

Jarenlang reden we zelf met een bakfiets en 2 kleine kinderen erin werd de tweede wagen enkele jaren geleden geruild voor een bakfiets. Sindsdien is de voorliefde voor bak- en transportfietsen alleen maar gegroeid. Vanuit een jarenlange ervaring met dit soort fietsen stel ik u dan ook graag een paar modellen voor die veilig en betrouwbaar zijn en zullen zorgen voor jarenlang plezier voor uzelf en de eventuele passagiers.​​​​​​​

Maak een afspraak

Kleurrijk, speels en praktisch

Bij de 3-wielers is er voor intensief gebruik in alle weersomstandigheden Nihola. Ze hebben een prima driewieler ontworpen die uitzonderlijk licht stuurt omdat de voorwielen onafhankelijk van de laadbak draaien.

Teveel mogelijkheden om op te noemen, maar we hebben door de jaren heen een mooi aanbod opgebouwd van 2-en 3 wielers, al dan niet elektrisch, voor vervoer van kinderen en/of cargo. Er zijn zelfs alternatieve 'gewone' fietsen voor mensen die toch hun halve hebben en houden willen meenemen maar misschien niet de ruimte hebben om een grote bakfiets te stallen. We durven ons ondertussen echt wel specialisten te noemen en geven graag oprecht advies over wat voor u de beste mobiliteitsoplossing kan zijn.

Ontdek ons ruim fietsenaanbod

Dries Leysen

Vriendelijke service, uitgebreide info, ruime keuze. Gewone fiets of bakfiets, zelf trappen of elektrisch, hier vind je het allemaal. Gewoonweg geweldig!

Jos Mateusen

Uitstekende en uitgebreide informatie over de fietsen, zeer klantvriendelijk, ruime openingstijden, verzorgde winkel en werkplaats. Een duidelijke meerwaarde onder de fietshandelaars!

Enver Vrcic

Een mooi assortiment van de fietsen. Vriendelijke prijzen tegenover de kwaliteit. Heel goede service en een zeer snelle behandeling.

In de kijker

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

Fietsen Bart biedt een geselecteerd aanbod kwaliteitsfietsen en werkt met veel plezier aan het herstellen en onderhouden van uw voertuig. Met ons rijdt u zorgeloos door heel België op slechts twee wielen.