Bak/Transportfietsen

Bak/TRANSPORTfietsen

Rijplezier met het hele gezin

Jarenlang reden we zelf met een bakfiets en 2 kleine kinderen erin werd de tweede wagen enkele jaren geleden geruild voor een bakfiets. Sindsdien is de voorliefde voor bak- en transportfietsen alleen maar gegroeid. Vanuit een jarenlange ervaring met dit soort fietsen stel ik u dan ook graag een paar modellen voor die veilig en betrouwbaar zijn en zullen zorgen voor jarenlang plezier voor uzelf en de eventuele passagiers.​​​​​​​

Maak een afspraak

Kleurrijk, speels en praktisch

 Bij de 3-wielers is er voor intensief gebruik in alle weersomstandigheden Nihola met hun Family of Batavus met hun Fier, al dan niet elektrisch.

Teveel mogelijkheden om op te noemen bij de 2 wielers, maar we hebben door de jaren heen een mooi aanbod opgebouwd, al dan niet elektrisch, voor vervoer van kinderen en/of cargo. Er zijn zelfs alternatieve 'gewone' fietsen voor mensen die toch hun halve hebben en houden willen meenemen maar misschien niet de ruimte hebben om een grote bakfiets te stallen. We durven ons ondertussen echt wel specialisten te noemen en geven graag oprecht advies over wat voor u de beste mobiliteitsoplossing kan zijn. Denk o.a. aan Carqon, Lovens, Urban Arrow, Bullit, ...

Ontdek ons ruim fietsenaanbod

Dries Leysen

Vriendelijke service, uitgebreide info, ruime keuze. Gewone fiets of bakfiets, zelf trappen of elektrisch, hier vind je het allemaal. Gewoonweg geweldig!

Jos Mateusen

Uitstekende en uitgebreide informatie over de fietsen, zeer klantvriendelijk, ruime openingstijden, verzorgde winkel en werkplaats. Een duidelijke meerwaarde onder de fietshandelaars!

Enver Vrcic

Een mooi assortiment van de fietsen. Vriendelijke prijzen tegenover de kwaliteit. Heel goede service en een zeer snelle behandeling.

Door weer en wind goederen vervoeren

 Een transportfiets is speciaal bedoeld voor het vervoer van goederen. De fiets wordt steeds populairder, met name voor kindervervoer en boodschappen. Deze soort bakfietsen zijn moderne uitvoeringen van traditionele modellen. Omdat ze vaak door families worden gebruikt is een typische, moderne transportfiets kleiner en lichter dan de oudere modellen. 

Onze aanraders

Niet iedereen kan zomaar een bakfiets kwijt, maar wil wel het halve grootwarenhuis en de kindjes kunnen rondbrengen. Daarvoor heeft zowel Benno als Tern een soort ‘long tail’ die niet langer is dan een ‘normale’ fiets maar waarop wel veel meer mogelijkheden zijn. En ze zijn dan ook nog eens extra wendbaar en erg plezierig in de stad.

De allersnelste 2-wieler transportfiets komt ook uit Denemarken: de Bullit van Larry vs Harry.

maak een afspraak

In de kijker

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

Fietsen Bart biedt een geselecteerd aanbod kwaliteitsfietsen en werkt met veel plezier aan het herstellen en onderhouden van uw voertuig. Met ons rijdt u zorgeloos door heel België op slechts twee wielen.