Elektrische fietsen

Elektrische fietsen


Na heel wat ervaring te hebben opgedaan met e-bikes, is mijn eerste hoofddoel dat u een fiets koopt die betrouwbaar is. Een e-bike heeft namelijk heel wat extra onderdelen, elektronica en software die de betrouwbaarheid in de weg kunnen staan. Fietsen Bart beperkt zich bewust tot enkele selecte merken en technieken die wij dan ook 100 % volgen.​​​​​​​

Al vanaf de eerste dag verkoopt Fietsen Bart bijna uitsluitend middenmotor fietsen (heel wat jaren geleden niet evident, nu dé norm.) De elektrische fietsen van Kalkhoff maken gebruik van de meest betrouwbare en natuurlijke aandrijving: de middenmotor op de trapas met de geïntegreerde batterij. Niet storingsgevoelig, geen kwetsbare kabels, een laag zwaartepunt, een ruime actieradius.

​​​​​​​Met andere woorden: garanties om jarenlang zorgeloos te genieten. Bovendien heeft Kalkhoff ook elektrische fietsen voor mensen die in de lengte en/of in de breedte een maatje meer hebben.​​​​​​​

Tevens raden wij ook Bosch aan, dat met haar Active Plus middenmotor de stilste op de markt heeft, en waarbij wij zeer weinig interventies moet uitvoeren. Voor ons is de combinatie Kalkhoff met Bosch techniek echt een aanrader.

​​​​​​​Ook van de merken Batavus, Dutch ID, Achielle, Santos volgen we graag een aantal e-bikes waar we 100% in geloven.

CONTACTEER ONS

De e-bike bestseller

Een absolute topper is het merk Dutch ID. Vreemde naam misschien, maar ze maken e-bikes die 100 % passen bij Fietsen Bart. Bosch, geïntegreerde accu, een gesloten kettingkast, een makkelijk verstelbaar stuur, ballonbanden, … en bovendien worden ze gebouwd in Nederland bij Optima Cycles die ook de immens populaire Urban Arrow bouwen.

Dutch ID is een gesloten kettingkast OF riemaandrijving. Geen beursgenoteerde mastodont, maar een kleine ploeg met meer bezieling dan wat ik soms aantref bij de grotere spelers. En die gedrevenheid is zowel voor de fietsenmaker als voor de fietser voelbaar.

Wij zien dat al aan de manier waarop een nieuwe fiets verpakt en getransporteerd wordt. Aan een Dutch ID is nauwelijks werk wanneer we een nieuw exemplaar klaarzetten. Een teken van vertrouwen en fierheid.

Uiteraard kan u ook bij Batavus terecht, zeker sinds ze steeds meer e-bikes aanbieden met een geïntegreerde accu, zoals de Finez reeks.

Ontdek ons ruim fietsenaanbod

Dries Leysen

Vriendelijke service, uitgebreide info, ruime keuze. Gewone fiets of bakfiets, zelf trappen of elektrisch, hier vind je het allemaal. Gewoonweg geweldig!

Jos Mateusen

Uitstekende en uitgebreide informatie over de fietsen, zeer klantvriendelijk, ruime openingstijden, verzorgde winkel en werkplaats. Een duidelijke meerwaarde onder de fietshandelaars!

Enver Vrcic

Een mooi assortiment van de fietsen. Vriendelijke prijzen tegenover de kwaliteit. Heel goede service en een zeer snelle behandeling.

In de kijker

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

Fietsen Bart biedt een geselecteerd aanbod kwaliteitsfietsen en werkt met veel plezier aan het herstellen en onderhouden van uw voertuig. Met ons rijdt u zorgeloos door heel België op slechts twee wielen.