Welkom bij Fietsen Bart

Welkom bij Fietsen Bart

Onze vakantie start op maandag 1 juli en eindigt op maandag 15 juli ! Voor noodgevallen is de winkel op woensdag 3 en 10 juli open van 10 tot 18h.

U bent allicht beland op de saaiste webpagina ooit. Dat is mijn schuld. Ik doe dat bewust. Een soort tegenreactie tegen de overvloed aan informatie, en een regelrechte haat tegen sociale media. En ook ‘wringerij’, want als iedereen afraadt om lange zinnen of teksten op een webpagina te gebruiken (nog even en de aandachtsboog van een mens is uit te drukken in milliseconden) doe ik het natuurlijk nog liever. Bij deze dus in tekstvorm wie we zijn en wat we doen en wat we niet doen.

Fietsen Bart is een 1 mans-zaak. Ik werk vaak alleen en heb soms hulp in de werkplaats. Dat moet ook zo blijven. We verkopen en herstellen fietsen. Niet alles. Veel functionele (elektrische) (bak) fietsen maar niets van mountainbikes of racefietsen of ander gezweet. Belangrijkste merken zijn Qio (compact maar fietst als een grote), Lovens (perfect voor mama/papa en de kindjes), Veloe (zowel muilezel als familiefiets), Brompton (what should i say?), Jan Janssen (oef, eindelijk nog een fijne kleine fietsfabrikant met passie), Larry vs Harry (de Bullit heeft geen bestoef meer nodig), Omniumcargo (vracht meenemen en sneller dan de pakjesdienst) en Winther (Deense veiligheidseisen toegepast op bakfietsen). Leasing kan via KBC, O2O, Cyclis, lease-a-bike en Cycle Valley. Wat we verkopen, herstellen en onderhouden we ook. Dat correct doen zorgt voor een goed gevulde werkplaatsplanning. En we proberen dat klanten hun fiets niet te lang moeten missen. Daarom werken we niet aan fietsen die elders gekocht werden. We zijn niet sterk in accessoires. Het beperkt zich tot een gamma zadels en sloten. Op bestelling kan er veel. 

Ik som nog graag even op waar we energie van krijgen, maar ook wat ons leeg zuigt. Zo kan u zelf uitmaken of u al dan niet in het plaatje past. Belangrijk!

Fijn: omgaan met interessante mensen die begrijpen dat haast en spoed zelden goed is en die een even grote hekel hebben aan schaalvergroting en ketens en ‘’geprocessed” worden als ik.

Bàh: omgaan met mensen die niet begrijpen dat haast en spoed zelden goed is en die ketens, schaalvergroting, open-deur-dagen, online shoppen en de goed-nieuws-show op Facebook heerlijk vinden.  

Zoek vooral een andere fietsenwinkel als u na bovenstaande denkt dat deze fietsenmaker gek is geworden. Alle anderen hebben hopelijk lichtjes gegniffeld en zijn van harte welkom. Maar niet allemaal tegelijk.

Bart (en Sven)

Van 12-18h op dinsdag, donderdag en vrijdag

Van 10-18h op woensdag

Van 9-12h op zaterdag

Renier Sniedersstraat 71,
​​​​​​​2300 Turnhout

014/437100

info@fietsenbart.be

VAKANTIE!

op 30 APRIL

op 10 MEI en 11 MEI

van 2 JULI tot 15 JULI

van 16 AUGUSTUS tot 17 AUGUSTUS

van 24 SEPTEMBER tot 08 OKTOBER

van 24 DECEMBER tot 02 JANUARI 2025

 

Header Element

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

Fietsen Bart biedt een geselecteerd aanbod kwaliteitsfietsen en werkt met veel plezier aan het herstellen en onderhouden van uw voertuig. Met ons rijdt u zorgeloos door heel België op slechts twee wielen.