Kinderfietsen

Kinderfietsen

Ravotten op de kinderfiets

Wat kinderfietsen betreft, moet u maar één zaak in het oog houden: het gewicht. Bijna alle kinderfietsen zijn veel te zwaar. Als een kind van 30 kg moet fietsen met een fiets van 15 kg, pas die verhouding dan even op uzelf toe. Dan draait u na 100 m al terug.

Puky is een zeer grote Duitse fabrikant van kinderfietsen en kan trots zijn op hun uitstekende reputatie. In hun gamma zit zeker een model voor uw zoon of dochter. Het enorm brede gamma van Puky is volledig te bestellen.

Het gamma van Kokua is misschien minder uitgebreid, maar u koopt wel absolute topkwaliteit met de garantie dat uw kind een lichte fiets zal kunnen gebruiken. Van de fantastische Jumper loopfiets tot een supersnelle 24″. En elke Kokua is geschikt voor jongens én meisjes. Handig als u een fietsje wil ‘doorschuiven’.
​​​​​​​
Nog 1 belangrijke tip: koop meteen een 16″ kinderfiets. Laat die 12″ voor wat het is, en koop zeker geen zijwieltjes. Laat kinderen lang genoeg op hun loopfiets spelen zodat ze al het evenwicht hebben ontdekt dat nodig is om te fietsen. Hulpwieltjes maken die progressie weer ongedaan.

Dries Leysen

Vriendelijke service, uitgebreide info, ruime keuze. Gewone fiets of bakfiets, zelf trappen of elektrisch, hier vind je het allemaal. Gewoonweg geweldig!

Jos Mateusen

Uitstekende en uitgebreide informatie over de fietsen, zeer klantvriendelijk, ruime openingstijden, verzorgde winkel en werkplaats. Een duidelijke meerwaarde onder de fietshandelaars!

Enver Vrcic

Een mooi assortiment van de fietsen. Vriendelijke prijzen tegenover de kwaliteit. Heel goede service en een zeer snelle behandeling.

Ontdek ons ruim fietsenaanbod

In de kijker

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

Fietsen Bart biedt een geselecteerd aanbod kwaliteitsfietsen en werkt met veel plezier aan het herstellen en onderhouden van uw voertuig. Met ons rijdt u zorgeloos door heel België op slechts twee wielen.