Stadsfietsen

Stadsfietsen

Dagelijkse vriend

De stadsfiets is een manusje-van-alles: de boodschappen, een terrasje, naar het werk.. ​​​De fiets moet altijd voor u klaar staan.
​​​​​​​
Daarbij zijn er een aantal belangrijke criteria:

    
  • Hij moet betrouwbaar zijn om uw dagelijkse plannen niet te dwarsbomen.
  • Hoe minder onderhoud hij nodig heeft, hoe vaker hij ter beschikking staat.
  • Hij moet comfortabel fietsen met een minimale inspanning. 

Nagenoeg voldoende criteria om jouw dagelijkse rondes tot een goed einde te brengen. Heeft u ook nood aan betrouwbare stadsfiets?

maak een afspraak

De top 3 van Fietsen Bart

De Duitse kwaliteit van VSF Fahrradmanufactur die vanaf € 749,- een breed gamma aanbiedt van uitstekende allemansvrienden om u elke dag te brengen waar u moet zijn.

Batavus heeft ook enkele uitstekende fietsen met gesloten kettingkast, rollerbrakes en naafversnelling die graag dagelijks uw no-nonsens vervoermiddel willen zijn.

Diegenen die hun fiets eerder gebruiken wanneer het mooi en droog weer is, moeten zeker ook het Belgische Achielle overwegen. Handwerk vanaf de framebouw tot de complete assemblage en dat alles in Pittem. Iets om trots op te zijn.

Ontdek ons ruim fietsenaanbod

In de kijker

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

Fietsen Bart biedt een geselecteerd aanbod kwaliteitsfietsen en werkt met veel plezier aan het herstellen en onderhouden van uw voertuig. Met ons rijdt u zorgeloos door heel België op slechts twee wielen.