Transportfietsen

Transportfietsen

Door weer en wind goederen vervoeren

 Een transportfiets is speciaal bedoeld voor het vervoer van goederen. Met Veloe en Bennoo staan er 2 merken die perfecte compacte fietsen aanbieden waarop toch een half huishouden past. Ook Batavus heeft vaak een goeie fiets met brede, grote en sterke voor- en achterdrager.

Onze aanraders

Niet iedereen kan zomaar een bakfiets kwijt, maar wil wel het halve grootwarenhuis en de kindjes kunnen rondbrengen. Daarvoor heeft zowel Benno als Tern een soort ‘long tail’ die niet langer is dan een ‘normale’ fiets maar waarop wel veel meer mogelijkheden zijn. En ze zijn dan ook nog eens extra wendbaar en erg plezierig in de stad.

De allersnelste 2-wieler transportfiets komt ook uit Denemarken: de Bullit van Larry vs Harry.

maak een afspraak

Dries Leysen

Vriendelijke service, uitgebreide info, ruime keuze. Gewone fiets of bakfiets, zelf trappen of elektrisch, hier vind je het allemaal. Gewoonweg geweldig!

Jos Mateusen

Uitstekende en uitgebreide informatie over de fietsen, zeer klantvriendelijk, ruime openingstijden, verzorgde winkel en werkplaats. Een duidelijke meerwaarde onder de fietshandelaars!

Enver Vrcic

Een mooi assortiment van de fietsen. Vriendelijke prijzen tegenover de kwaliteit. Heel goede service en een zeer snelle behandeling.

Ontdek ons ruim fietsenaanbod

In de kijker

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

Fietsen Bart biedt een geselecteerd aanbod kwaliteitsfietsen en werkt met veel plezier aan het herstellen en onderhouden van uw voertuig. Met ons rijdt u zorgeloos door heel België op slechts twee wielen.