Trekkingfietsen

Trekkingfietsen

Trekkingfietsen zijn niet alleen bedoeld voor lange fietstochten of buitenlandse exotische vakanties. Evengoed bieden ze de overtuigde fietser veel comfort voor dagelijks woon-werkverkeer met een minimum aan onderhoud. Het zijn fietsen met een lange levensduur, aandacht voor een onberispelijke afwerking en topkwaliteit van onderdelen. 

Onze favoriet

Diegenen die a-la-carte hun droomfiets naar eigen inzichten willen samenstellen kunnen terecht bij Santos. Personalisering tot in het uiterste detail, waarbij je onder meer door de zeer uitgebreide kleurkeuzes je eigen fiets kan samenstellen die niemand anders heeft. Je kan Santos ook bezoeken. Er staan meer dan 100 testfietsen om aan de tand te voelen. De moeite van de verplaatsing naar Nederland.

Ontdek ons ruim fietsenaanbod

Dries Leysen

Vriendelijke service, uitgebreide info, ruime keuze. Gewone fiets of bakfiets, zelf trappen of elektrisch, hier vind je het allemaal. Gewoonweg geweldig!

Jos Mateusen

Uitstekende en uitgebreide informatie over de fietsen, zeer klantvriendelijk, ruime openingstijden, verzorgde winkel en werkplaats. Een duidelijke meerwaarde onder de fietshandelaars!

Enver Vrcic

Een mooi assortiment van de fietsen. Vriendelijke prijzen tegenover de kwaliteit. Heel goede service en een zeer snelle behandeling.

In de kijker

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

Fietsen Bart biedt een geselecteerd aanbod kwaliteitsfietsen en werkt met veel plezier aan het herstellen en onderhouden van uw voertuig. Met ons rijdt u zorgeloos door heel België op slechts twee wielen.