Welk type fiets past bij mij?Voor u een nieuwe fiets aanschaft is het belangrijk om te weten waarvoor u de fiets gaat gebruiken. Wij helpen u alvast op weg naar het vinden van de geschikte fiets voor uw wensen en noden.

De stadsliefhebber

U rijdt al eens graag van hier naar daar en geniet ervan om op een rustig tempo uw stad de verkennen. Onderweg naar een afspraak met vriend(inn)en of snel nog even enkele boodschappen doen? Dan is de stadsfiets exact wat u zoekt. Hij moet comfortabel fietsen, maar nagenoeg voldoen aan de criteria om uw dagelijkse rondes tot een goed einde te brengen. Met onze duurzame fietstassen fietst u alvast trendy naar uw bestemming.

De adrenaline fanaat

Fietsen door de stad zegt u niet veel. Doe maar een portie adrenaline om de dag te beginnen. In weer en wind, door modder en ellenlange heuvels komt u telkens weer aan uw trekken. Met de elektrische fietsen en mountainbikes van Fietsen Bart bent u gesteld om steeds weer het beste in uzelf naar boven te halen. Deze fietsen zijn ook geschikt voor lange afstanden te doen naar het werk en dergelijke.

De familievriend

U doet niets liever dan ravotten met uw kinderen en maakt graag daguitstapjes met het hele gezin. Wist u dat alleen fietsen nu pas écht overbodig is? Met onze bakfietsen en kinderfietsen kunt u ongestoord, en vooral veilig de weg op. Een glimlach op de snoetjes toveren was nog nooit zo gemakkelijk. Ons assortiment voorziet nu ook krachtige fietshelmen met MIPS bescherming voor onderweg.

De workaholic

Bent u altijd in de weer en steeds op zoek naar dat briljant idee om uw werk aan maximum snelheid te evenaren? Dan is een vouwfiets enorm efficiënt en tijdsbesparend. De vouwfiets is de afgelopen jaren erg populair geworden in ons land. Dit is niet voor niets, want zeker voor personen die met de trein rijden, is deze fiets erg handig. U fietst ermee naar het station om deze vervolgens op te vouwen. En moet u de trein weer uit? Dan vouwt u de fiets weer uit en kan u vanuit het station naar het werk fietsen. Bekijk hier alvast ons ruim aanbod. 

Bekijk ook ons speels aanbod retro- en tweedehands fietsen. Al deze fietsen worden in de eigen werkplaats onderhouden.

Ook nood aan een fiets die bij u past?

Fietsen Bart in Turnhout helpt u graag bij uw zoektocht naar de geschikte fiets en uitrusting. Ook voor herstellingen en onderhoud kan u bij ons terecht.

Contacteer ons

Meest Recente Posts

In de kijker

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

Fietsen Bart biedt een geselecteerd aanbod kwaliteitsfietsen en werkt met veel plezier aan het herstellen en onderhouden van uw voertuig. Met ons rijdt u zorgeloos door heel België op slechts twee wielen.